Substans-rundvisning

Rundvisning på Substans 2014 i Bredgade Kunsthandel
lørdag den 30. august kl. 14-16

Bredgade Kunsthandel i København afholdt igen i år en Substans-udstilling i form af en gruppeudstilling med skulpturelt glas af kunstnerne Christina Rivett, Lene Bødker, Pernille Braun, Pipaluk Lake og Stine Bidstrup. Galleriet brugte alle sine lokaler til udstillingen, så der var god plads omkring værkerne, alligevel var de fem repræsenteret med tilsammen godt 70 værker.

Udstillingen var todelt: Christina Rivett, Pernille Braun og Stine Bidstrup – alle tre fra værkstedsfællesskabet Luftkraft – udstillede omkring temaet Navigating the North inspireret af vikingetidens traditioner for transport og navigation. Lene Bødker og Pipaluk Lake havde sammensat individuelle præsentationer.

Bredgade Kunsthandel er et af de få steder i landet hvor der udstilles skulpturelt glas, og det var galleriets fjerde udstilling i serien Substans. I forbindelse med udstillingen arrangerede galleriet rundvisninger/foredrag for kunstforeninger, og man afholdt i samarbejde med Glasmuseets Venners østdanske arrangementsgruppe dette særlige arrangement for glasvennerne.

Rundvisningen blev forestået af Pavla Rossini som havde skrevet teksterne til udstillingskataloget. Ved rundvisningen deltog desuden glaskunstnerne Pernille Braun og Stine Bidstrup. Arrangementet var gratis.

 


  Glasmuseets Venner · Strandvejen 8 · 8400 Ebeltoft