Glastip Juli 2015

Glastip 6. juli 2015 – Sildemad, skulderpuder og bridgeklub

Kresten Fiori Bindesbøll udstiller i barndomshjemmet

Der er glas, keramik, tegning, maleri, smykker og skulptur på en udstilling på Atelier Mandemarke på Busenevej 10 i Mandemarke på det østligste Møn. Glasset står Kresten Fiori Bindesbøll for. Hans far, Jørgen Bindesbøll, er guldsmed med hang til træskulptur lavet med motorsav. Tegning og maleri er af Bente Kjær Pedersen, og keramikken er af Lauge Brixvold. Det er Jørgen Bindesbøll der driver galleriet, og der foregår altså i huset hvor Kresten blev født for 30 år siden.

Udstillingen kan ses frem til den 13. september, der er åbent fredag-lørdag-søndag kl. 11-18 eller efter aftale på telefon 28 89 74 31.

Fra Galleri Mandemarkes hyggelige indre. Foto: Kresten Fiori Bindesbøll.

Den ene type af Krestens vaser eller Vessels – de ensfarvede – er lavet ved dybslibning. Først er de formet og blæst op og derefter lagt til afspænding natten over. Bagefter slibes hver enkelt facet med et diamanthjul, og når hele formen er dækket med facetter, lægges den i opvarmningsovnen og varmes op til 520 grader, hvorefter den ad flere omgange varmepoleres i en gasflamme.

Et værk fra serien Deep Cut & Fire Polished fra 2013. Højde 26 centimeter. Foto fra Kresten Fiori Bindesbølls hjemmeside.

Den anden type er lavet i cane-teknik af stykker af forlods trukne glasstænger i de ønskede farvekombinationer og mønstre. Et antal glasstænger lægges i opvarmningsovnen, og de 520 grader varme stænger samles op på en klar glasboble, så de dækker boblens overflade og danner det ønskede mønster. Herefter vælses emnet så stængerne samles til en glat, afrundet overflade – så der ikke dannes luftlommer når emnet til sidst dyppes i den klare glassmelte og blæses op til den ønskede størrelse og form.

Et værk fra serien Cane Vessels fra 2014. Højde 19 centimeter. Foto fra Kresten Fiori Bindesbølls hjemmeside.

Kresten Fiori Bindesbøll er uddannet glasblæser fra Orrefors Glasskole i Sverige. Han arbejder efter både nordisk og italiensk inspiration og har været assistent hos glasblæsere i Danmark, Sverige og Island. Senest har han arbejdet hos Sigrún Einarsdóttir. De fleste af værkerne til udstillingen har han lavet i Boda i Sverige.

Grønbechs Gård udstiller førsteårsopgaver

Førsteårseleverne på glas- og keramikskolen på Bornholm udstiller indtil den 12. august deres afsluttende opgaver på Grønbechs Gård i Hasle. At dømme efter præsentationen på Grønbechs Gårds hjemmeside er der en del glasarbejde involveret – for eksempel:

Biennalen for Kunsthåndværk & Design 2015

Danske Kunsthåndværkere & Designere afholder den 1. til den 29. august Biennalen for Kunsthåndværk & Design 2015. Det er 21. gang siden 1995, og denne gang foregår det i Carlsberg Byen i København.

 

Adressen for udstillingen er Carlsberg Byen, Slottet, Bryggernes Plads 11, 6. etage, København V. Der er åbent alle dage kl. 11-18 og offentlige omvisninger hver dag kl. 12 og kl. 16. Entréen er 25 kroner (Mobile Pay eller kontanter). Der er fernisering fredag den 31. juli kl. 18-20.

 

Biennalens censorgruppe har udvalgt 28 projekter til udstillingen, og heraf er tre projekter nomineret til Biennaleprisen hvoraf ét projekt på åbningsdagen modtager prisen på 100.000 kroner. Blandt deltagerne er der bare to glaskunstnere – Ida Wieth Knudsen og Maria Bang Espersen. Ida Wieth er blandt de nominerede til biennaleprisen og deltager med værker fra serien Both Sides Now, som hun også er repræsenteret med på DG15-udstillingen i Ebeltoft, og som på Biennale-hjemmesiden præsenteres således:

”I værkserien Both Sides Now kombineres det kunstnerisk poetiske med håndværkerens konkrete kendskab til materialer og teknikker. Sammensætningen af glas, træ og keramiske elementer danner tilsammen et ekspressivt og emotionelt udtryk. Ida Wieth: Jeg forholder mig til det sammensatte og flersidige i ting. Hvordan der altid er en anden side, og hvorledes denne kan tage sig forskelligt ud afhængig af forestilling, perspektiv og sansning.”

Foto fra Biennale-hjemmesiden.

Maria Bang Espersen viser på sine hjemmeside denne detalje fra det hun udstiller på Biennalen i form af forholdsvis store glasbobler med stenstykker fastsmeltet i glasset.

Ebeltoft, også for københavnere

Lørdag den 22. august afholder Glasmuseets Venners østdanske gruppe et arrangement i Vestdanmark med besøg på Glasmuseet Ebeltoft og den aktuelle udstilling af moderne dansk glas kombineret med fem besøg hos glasmagerne i Ebeltoft. Med forbindelse fra og til Sjælland får Vennerne og deres gæster hermed en sjælden mulighed for at se så meget glas i Ebeltoft på en enkelt dag. Turen er også åben for medlemmer fra Jylland m.v.

Sjællænderne kan komme til Ebeltoft med 888-bussen og hjem igen med tog fra Århus. Derfor begynder arrangementet ved Ebeltoft Superstop kl.10.50, hvorfra man går downtown til omvisning på Glasmuseets udstilling DG15 efterfulgt af frokost i Glascafeen.

Efterfølgende besøges Glasmuseets arbejdende glashytte; Så tager Tchai Munch imod i sit galleri i Nedergade med egne og Finn Lynggaards værker; Herfra til havnen hvor Trine Drivsholm tager imod i sin og Tobias Møhls glashytte; Derpå i bus først til Claus Møller og Helle Rønholm; Og til sidst til Handrup hos Steffen Dam og Micha Karlslund.

Pris for selvkørende medlemmer 250 kroner (gæster 280 kroner), pris for de der kører med bussen til de to sidste glashyttebesøg og videre til Århus H med aftensnack og drikkevarer undervejs, er henholdsvis 480 og 510 kroner, og inkluderet i priserne er frokosten på Glascafeen. Husk medlemskort der giver gratis adgang til museet. Deltagerne står selv for deres transport til Ebeltoft Superstop og med tog hjem fra Århus. For flere detaljer spørg Hanne Werner fra arrangementsgruppen – 24 66 12 68 eller hannewerner@grubb.dk – og det er også her man tilmelder sig senest den 9. august. Det er en god idé samtidig at reservere plads på bus 888.

Tv om Holmegaards Prøvesamling

TV-Sydsjælland bragte for en måneds tid siden en reportage fra Næstved Museum og lokalerne hvor Prøvesamlingen fra Holmegaards Glasværk pakkes ud og registreres. Udsendelsen – som nu er tilgængelig på tv-stationens hjemmeside – rummer lange interview med først Charlotte Fly Andersen, salgs- og marketingdirektør i Rosendahl Design Group, firmaet som ejer Holmegaard-varemærket, og hun fortæller blandt andet historien om hvordan Prøvesamlingen kom til Næstved Museum, og løfter sløret for Rosendahls efterårsnyhed inspireret af Michael Bangs 1970-serie Palet fra Odense Glasværk.

Dernæst interviewes museumsinspektør Susanne Outzen som fra begyndelsen har stået for registreringen af prøvesamlingen. Hun suppleres af Karen, en af de frivillige som hjælper med registreringen af de mange glas – der forventes omved 35.000 glas når alt er pakket ud, i disse uger nærmer man sig glas nummer 25.000. Til sidst fortæller museumsdirektør Mette Bruun om museets netop afsluttede udstilling ned Holmegaard-glasdesigner Anja Kjær.

TV-Sydsjælland var også til stede ved den artist talk med Anja Kjær som afsluttede Næstved Museums juni-udstilling med et udvalg af hendes Holmegaard-design. Udsendelsen er programsat til den 18.-19. juli, og Susanne Outzen har lovet et tip når udsendelsen kan ses på stationens hjemmeside.

Sildemad, Skulderpuder og Bridgeklub

I sidste Glastip fik vi ikke illustreret omtalen af månedens udstilling med Holmegaard-designer Per Lütken i Boderne på Næstved Museum. Her er udstillingens plakat. Udstillingernes forunderlige titler – først Jakob E. Bang med Sildemad, så Anja Kjær med Skulderpuder og nu Per Lütken med Bridgeklub – skal skabe associationer til de tider som glasdesignet stammer fra.

Glastip 12. juli 2015 – Gå på glasskår

Fotos fra Colours

Kurator Susanne Jøker Johnsen har lagt 17 fotos fra Hempel Glasmuseums jubilæumsudstilling Colours på FB.

SUBSTANS 2015

 

August-september holder Bredgade Kunsthandel sin årlige glasudstilling med ATILA som kurator og Pavla Rossini bag katalogteksterne. I år er der seks glaskunstnere med:

 

 

Fra øverst til venstre og uret rundt – Karen Lise Krabbe, Maria Bang Espersen, Marie Retpen, Maria Koshenkova, Jeannet Iskandar og Karin Mørch-Bentzen.

 

Kunsthandelen ligger Bredgade 69 i København, udstillingen åbner torsdag den 13. august kl. 16-19 (tidligere annonceret til dagen efter), og den varer til den 12. september, der er åbent tirsdag-fredag kl. 13-18 og lørdag kl. 11-15, tirsdag den 18. og torsdag den 20. august kl. 17 er der rundvisning i udstillingen.

Regentparret besøger Glasmuseet Ebeltoft

Regentparret tager den 1.-4. september på sommertogt i det østjyske med Kongeskibet Dannebrog og aflægger besøg i Syddjurs Kommune, Vejle og Aabenraa. Besøget den 1. september i Syddjurs Kommune omfatter selvfølgelig et besøg på Glasmuseet Ebeltoft hvor Hendes Majestæt Dronningen er protektor. Det bliver også her regentparret møder kommunalbestyrelsen. Regentparrets besøg indbefatter deltagelse af Gardehusarregimentets Hesteskadron og Prinsens Musikkorps. Så det bliver med pomp og pragt. Desværre råder kongehuset ikke over en glaskaret.

Stier af glasskår

I Rønne på Bornholm er det tidligere Hotel Ryttergården renoveret til ukendelighed. Byggeriet er et lærestykke i bæredygtighed og berømmet i flere sammenhænge. Med hensyn til glas kan bemærkes at landskabsarkitektfirmaet SLA (Stig L. Andersson) har belagt nogle af stierne i hotellets park med tonsvis af glasaffald fra Pernille Bülows glasværksted. Stierne kan betrædes af andre end fakirer – glasskårene har nemlig fået runde kanter gennem en tur i en cementblander.

Moderne glasmaleri med Joseph Cavalieri hos Anla Glas

Den 23.-26. september afholder Anla Glas i Silkeborg kursus i glasmaleri med den amerikanske glaskunstner Joseph Cavaleiri. Undervisningen omfatter håndmaleri, airbrush, tegning, silketryk på glas, kobberfoliering og lodning. Traditionel emaljemaling på glas går tilbage til middelalderen, men Josephs moderne teknikker med de samme ingredienser giver en mere kontrolleret, detaljeret og præcist resultat.

Jordbærrene er spist … men skålen kan ses i Lotte Thorsøes atelier. Foto fra Lotte Thorsøes FB-side.

 

Glastip 20. juli 2015 – Velkommen til Ebeltoft

Velkommen til Ebeltoft

”Velkommen til Karen, Ned, Matilde og Arthur, velkommen til Nedergade.” Det er Tchai Munch der byder familien Nyholm-Cantrell velkommen til Ebeltoft. En længe næret, gensidig drøm er gået i opfyldelse: Glaspusterne Karen Nyholm og Ned Cantrell overtager Tchais og Finn Lynggaards tidligere Ebeltoft-hjem med værksted og butik i Nedergade 19-21.

”Må huset blive rammen om lige så megen glæde og kærlige minder som det var for Finn og Eva (datteren, red.) og mig. Jeg håber at Ebeltoft tager godt imod jer, og at fremtiden bliver fyldt med masser af latter og gode oplevelser. Held og lykke fra jeres kommende nabo.” Det skriver Tchai i en Facebook-hilsen. Hun driver galleriet Ebeltoft Glas i naboejendommen Nedergade 23.

Nedergade 19-21 set fra havesiden.

Hermed overtager Nyholm-Cantrell et af Danmarks ældste glaspusterier. Finn Lynggaard og Tchai Munch havde deres værksted på adressen fra 1980 til 2009. Selv har de haft glaspusteri i Aarhus i 11 år. Flytningen blev meddelt for en uge siden, måneden ud holder de flyttesalg på Aarhus-adressen Klostergade 70 B, og allerede fra den 3. august er adressen Nedergade 19-21.

Weekend-åbent hos LaMa Glas

Glaskunstner Laura Madsen – LaMa Glas – holder fødselsdagsåbent i weekenden den 8.-9. august kl. 10-16. Det er igen glaskunstner Christian Nørgaard der assisterer, og det plejer at være med spektakulære demonstrationer. Adressen er Holløse Strandvej 51, 3210 Vejby.

Pavla Rossini-foredrag om Substans-kunstnerne

Som tidligere annonceret arrangerer Bredgade Kunsthandel under årets Substans-udstilling to foredrag ved katalogforfatter, ph.d. Pavla Rossini og med deltagelse af nogle af de udstillende glaskunstnere. Foredragene afholdes tirsdag den 18. og torsdag den 20. august begge dage kl. 17-19. Det er gratis, og galleriet byder på snacks og drikkelse, men tilmelding er nødvendig til davis@bredgade-kunsthandel.dk – afvent bekræftelse. Foredragene har været annonceret i galleriets kundekreds, og der er allerede mange tilmeldte!

Bredgade Kunsthandel viser glasudstillingen Substans 15 fra den 13. august til den 12. september med fernisering på åbningsdagen kl. 17-19. Glaskunstnerne er Jeannet Iskandar, Karen Lise Krabbe, Karin Mørch, Maria Bang Espersen, Maria Koshenkova og Marie Retpen. Udstillingen er kurateret af ATILA.

Nyt fra Næstved Museum

 

I denne måned er det designerglas af Per Lütken man kan se i Boderne i Næstved Museums fortløbende Holmegaard-udstilling, og i den anledning har museumsinspektør Susanne Outzen fundet denne Labrador-flaskevase af ham frem fra samlingen og brugt den som illustration til sommerferienummeret af den blog hun trofast skriver om hvordan det går med udpakningen og registreringen af Holmegård Glasværks enorme prøvesamling – med god besked om mange ting og befriende lavpraktisk formuleret.

 

I august er det designerglas af Peter Svarrer man kan se i Boderne – den fjerde af fem i den fortløbende Holmegaard-udstilling – og søndag den 23. august kl. 14-15 kan man opleve ham selv fortælle om sit glas i udstillingen.

 

Glastip 22. juli 2015 – Ovnhus for 12. gang

OVNHUS

 

Ovnhus Kunsthåndværkermarked på havnen i Nykøbing Sjælland den 26., 27. og 28. juli er et censureret kunsthåndværkermarked som i år afholdes for 12. gang i træk. Læs om Ovnhus-fænomenet i Glastip 16. juli 2012.

 

Blandt de godt 70 deltagere finder vi en god håndfuld glaskunstnere: Bettina Schori, Designer Zoo i København, Pernille Bach Petersen & Henrik Pagh Sørensen, Bjert, ebeltofterne Pia Nissen og Christina Hellevik (Pust) samt Martin Birk Møller som deltager hjemmefra – hans glasværksted er nemlig nærmeste nabo til markedet.

 

Ovnhus-markedet finder altså sted i den kommende weekend – beklager, men undertegnede har simpelthen glemt at få det med i Glastip før nu – åbningstiden er fredag kl. 12-17, lørdag kl. 10-17 og søndag kl. 10-16. Der er fri adgang, der kan købes lette måltider, drikkevarer og kaffe & kage, og adressen er Havnevej 24, 4500 Nykøbing Sjælland.

 

Den officielle åbning foregår fredag kl. 13 med deltagelse af Søren With, formand for Kultur og Folkeoplysnings udvalget, Odsherred Kommune, og Klaus Bondam, formand for Dansk Cyklist Forbund, efterfulgt af et musikalsk indslag ved Malene Langborg.

 

Glastip 27. juli 2015 – Both Sides Now & Things Change

Rettelse

 

I sidste Glastip stod klart og tydeligt at årets Ovnhus-marked ville finde sted i netop overståede weekend – men selve datoangivelserne var forkerte. En sjuskefejl som forhåbentlig ikke har forvirret på et alt for højt plan.

 

Vi benytter lejligheden til at bringe et foto fra Pia Nissens blomstrende Ovnhus-stand. Pia Nissen var indtil årsskiftet hyttemester på Glasmuseet Ebeltoft og er nu helt selvstændig. Hun laver sit glas hos Anne Flohr i Lillevorde. Foto: Pia Nissen.

 

Belysningsglas fra Nyholm-Cantrell

Hotel Eyde, et Best Western Hotel i Herning, er netop renoveret, og i den anledning har man investeret i ny belysning med dele af glas fremstillet af Karen Nyholm og Ned Cantrell. Foto: Karen Nyholm.

Biennalen for Kunsthåndværk & Design 2015

 

Som tidligere omtalt – Glastip 6. juli – afholder Danske Kunsthåndværkere & Designere den 1.-29. august Biennalen for Kunsthåndværk & Design. Udstillingen finder sted i Carlsberg Byen, Slottet, Bryggernes Plads 11, 6. etage, København V. Der er åbent alle dage kl. 11-18 og offentlige omvisninger hver dag kl. 12 og kl. 16. Entréen er 25 kroner. Der er fernisering fredag den 31. juli kl. 18-20. De to udvalgte glaskunstnere er Ida Wieth Knudsen og Maria Bang Espersen.

Ida Wieth er blandt de nominerede til biennaleprisen og hendes projekt Both Sides Now er præsenteret på Biennale-hjemmesiden med denne tekst:

I værkserien Both Sides Now kombineres det kunstnerisk poetiske med håndværkerens konkrete kendskab til materialer og teknikker. Sammensætningen af glas, træ og keramiske elementer danner tilsammen et ekspressivt og emotionelt udtryk.

”Jeg forholder mig til det sammensatte og flersidige i ting. Hvordan der altid er en anden side, og hvorledes denne kan tage sig forskelligt ud afhængig af forestilling, perspektiv og sansning.” – Ida Wieth

Glaselementer udformes, smeltes og sammensættes på ny med nye materialer i keramik og træ. På den måde opbygges objekterne i lag hvor de nye materialer kommer til at fungere som formmæssige spejlinger.

Objekterne består af varmt blæste og trukne glasstænger tilsat metaloxyder. Efterfølgende er de tvundet sammen med tynd kobbertråd og smeltet sammen igen. Tråden er af samme oprindelse og fremstår i både sin brændte og ubrændte klare form – herved understreges foranderligheden af bearbejdede og sammensatte materialer og perspektiver sat i scene gennem forbundne materialer.
 

Maria Bang Espersens projekt Things Change er præsenteret på Biennale-hjemmesiden med denne tekst:

Maria Bang Espersen arbejder med det foranderlige, det flygtige og det ustabile i glasset som nært beslægtet med livet der er i konstant forandring.

Værket består af fem tilsyneladende traditionelle vaser med varierende dekoration. Ved nærmere eftersyn opdager man at de mundblæste vaser fremstår rå, og at dekorationen består af glasskår, mursten og helt almindelige sten. Kombinationen af disse elementer med det mundblæste glas gør produktionen besværlig, og det sætter de endelig objekter under konstant pres.

Materialerne er ikke kompatible, og derfor undergår værket en konstant, men langsommelig, forandring: sprækker i glasset vil fortsat udvikle sig og nye sprækker vil opstå. Over tid (fra måneder til år) vil vaserne have forandret sig til en bunke glasskår på grund af spændinger.

 

Glastip 30. juli 2015 – Parmiddag

Peter Svarrer med fokus på lys og form

 

Den 1.-30. august kan man på Næstved Museum se en udstilling med glas af glasdesigner Peter Svarrer både fra hans egne værksteder og fra Holmegaards Glasværk som han var tilknyttet som designer. Udstillingen er den fjerde i udstillingsrækken 10 designere på 300 dage. Den 22. august kl. 14 kan man møde Peter Svarrer i en samtale med museets leder Mette Bruun om design, inspirationskilder og en lang karriere med glas. Det foregår i Boderne, Sct. Peders Kirkeplads 8, 4700 Næstved.

 

Vase fra Cocoon-serien.

 

Peter Svarrer (født 1957) kom i 1987 til Holmegaard Glasværk efter nogle år som selvstændig designer. For Holmegaard designede han de kendte og funktionelle glasserier Cocoon, Future, Bouquet, Cabernet, fyrfadsstagerne Reflections og derudover også enkelte lamper. Peter Svarrer har i årenes løb fået flere udmærkelser fra blandt andet Statens Kunstfond og i 1997 Formland Prisen, og han har udstillet i hele verden.

 

Da Rosendahl Design Group i 2008 overtog Holmegaards varemærke, fulgte Peter Svarrer med og er i dag fast tilknyttet som designer. Et af de seneste design er glasserien Nordlys fra 2012 hvor han giver brugte marmeladeglas nyt liv som drikkeglas og skåle.

 

– Peter Svarrer er en udpræget industriel designer hvis glas har sat deres præg på hverdagslivet hos mange danskere i de senere år, skriver museumsdirektør Mette Bruun i en pressemeddelelse. Mon ikke Cabernet-karaflen fra 2011 har været på bordet til mere end en enkelt parmiddag!

Udstillingens plakat.

 

Kunsthåndværkermarkedet i Odder

 

Under hvide markedsparasoller på Banegårdspladsen i Odder holdes hvert år den anden lørdag i august et af de mindre markeder med ti lokale kunsthåndværkere og otte gæster.

 

En af de lokale er glaskunstner Dorthe Bent som har arbejdet med glasset siden 1997. Hendes arbejder er unika fade, skåle og borde samt smykker i bemalet glas og glas drysset med glaspulver og knust glas.

 

Det er lørdag den 8. august kl. 10-16, og der er levende musik, og der er café i Pakhuset.

Ida Wieth med i design talk på Designmuseum Danmark

Designmuseum Danmark inviterer en onsdag om måneden til design talks i museets bibliotekslæsesal. Arrangementerne er gratis og kræver ingen tilmelding, men kom gerne i god tid. Næstkommende Design Onsdag er den 19. august kl. 16.30-18 hvor man kan møde de tre prisnominerede deltagere i den forestående Biennale for Kunsthåndværk og Design. Hvem der vinder biennaleprisen, er afgjort inden da, men Designmuseet har sat alle folkene bag de tre nominerede værker stævne:

  • Glaskunster Ida Wieth Knudsen med værkserien Both Sides Now som med sammensætningen af glas, træ og keramiske elementer danner ”et ekspressivt og emotionelt udtryk”. Se sidste glastip.
  • Poul Harder Cohen og Mette Walsted med Coh&Co træcykel hvor de traditionelle tunge metaller er erstattet af træ og kulfiber. ”Æstetikken og designet er gennemført med smukke håndværksmæssige detaljer.”
  • Keramiker og teglværker Søren Thygesen med en formation af cirka 200 specialformede mursten i rødt ler – uden titel – a la hans udstilling hos Ann Linnemann for et par år siden. ”De nystrøgne mursten skæres via profil i fugen. Der er tale om en metode der oversætter organisk form til murstens æstetik. Det er en skala model 2/5.” Hvad det så betyder.

For arrangementet står museets forskningschef Lars Dybdahl som desuden er medlem af biennalens censorkomité sammen med galleristen Maria Foerlev, stoftrykkeren Anne Fabricius Møller, den norske kurator Heidi Bjørgan og den svenske designer Katja Pettersson. Komitéen har nomineret de tre projekter for ”gennemført og nyskabende idé, udtryk og håndværk der særligt viser potentialet i dansk kunsthåndværk og design”. Vinderen af prisen offentliggøres på Biennalens åbningsreception i morgen fredag den 31. juli. Prisen består af 100.000 kroner skænket af Grosserer L.F. Foghts Fond.

 

Masterclass om overgangen mellem fusing og blæsning

 

Forud for Glasnettets årsmøde i Silkeborg i september afholdes som tidligere beskrevet en masterclass den 8.-11. september med glaskunstnerne med Rudi Gritsch og Erik Meek. Det handler om overgangene mellem fusing og blæsning – og en hel del mere, som det hedder. Forudsætningen er at man har snuset til begge teknikker.

 

Der er stadig ledige pladser, og de udbydes nu ifølge arrangørerne, den lokale glaskunstner Mikkel Yerst og Ann Rosendahl fra Anla Glas i Silkeborg, også til andre end medlemmer af Glasnettet – til en forhøjet pris. Kontakt Ann Rosendahl på anlaglas@anlaglas.com.

 


  Glasmuseets Venner · Strandvejen 8 · 8400 Ebeltoft