Ebeltoft august 2015

EBELTOFT - også for københavnere - lørdag 22. august 2015

Se Glasmuseets nye udstilling af moderne dansk glas - og besøg fem af Ebeltofts glashytter. 

Éndagstur for Glasmuseets Venner og deres gæster med tilslutning fra og til Sjælland. Det er sjældent, at der er mulighed for sjællændere at se så meget glas i Ebeltoft på en enkelt dag. Turen er naturligvis også åben for medlemmer fra Jylland m.v.

Turen begynder i Ebeltoft (mødested Ebeltoft Superstop 10.50) med omvisning på Glasmuseets udstilling DG15 af det bedste af de seneste års danske studioglas.

Frokost i Glascafeen.

Kik til Glasmuseets arbejdende glashytte.

Tchai Munch vil derpå modtage os i sit galleri i Nedergade, hvor hendes egne og hendes afdøde mand Finn Lynggaards skønne glas er udstillet.

Vi vandrer herfra til havnen, hvor Trine Drivsholm vil modtage os i sin og Tobias Møhls glashytte og fortælle os om deres enestående glas.
 
En bus kører os nordpå til Claus Møllers og Helle Rønholms glashytte, hvor deres smukke brugsglas er udstillet.

Bussen kører os videre til Steffen Dams og Micha Karlslunds glashytte i Handrup, hvor de vil tage imod os og vise os deres utroligt smukke glas.

Her skilles deltagerne, idet dem i egen bil kører hjem for sig, mens resten kører videre i bussen til Århus Hovedbanegård og tager toget hjem.

Pris for selvkørende medlemmer 250 kr (gæster 280 kr).
Pris for medlemmer, der kører med bussen fra havnen i Ebeltoft til de to nordlige glashytter og videre til Århus H med aftensnack og drikkevarer undervejs, 480 kr (gæster 510 kr).
Inkluderet i priserne er frokosten på Glascafeen, men ikke evt. drikkevarer.

Husk medlemskortet, der giver gratis adgang til museet.

Med venlig hilsen
Hanne Werner

  Glasmuseets Venner · Strandvejen 8 · 8400 Ebeltoft